Description
تاریخ ارسال به چاپخانه: 1391/11/16
تاریخ ارسال به صحافی: 1391/11/18
تاریخ ارسال به مؤلف: 1391/12/25
قارچ کومبوچا، اکسیر جوانی، زیبایی و سلامتی
نوشابه کومبوچا، نوشیدنی است که از تخمیر نوعی قارچ حاصل می شود.
قارچ کومبوجا چه نوع قارچی است؟
قارچ کومبوجا یا قارچ منچوری شبیه قارچهای معمولی نیست بلکه اجتماعی از چند مخمر و باکتری است که آن را برای رشد در چای قرار میدهند. قارچ قرار گرفته در چای در طول زمان موادی به نام «اسید گلوکورونیک» از خود آزاد میکند. دانشمندان بر این باورند اسید گلوکورونیک همراه عوامل دیگری که در چای آزاد میشود، در جلوگیری از سکتههای مغزی، کاهش سلولهای سرطانی، کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی، سخت شدن رگها یا تصلب شرایین، رفع خستگی، تنبلی رودهها، نقرس، ام اس، روماتیسم، هموروئید، دیابت، ریزش مو، چین و چروک پوست، آرتروز و درگیری مفاصل شامل انواع کمردرد، پادرد، سردرد، تنظیمکننده کار اندامهای داخلی به خصوص کبد و کاهش عوارض ناشی از افزایش سن موثر است
پاکسازی کبد
کمک به کبد چرب
شفافیت پوست
1-جلوگیری از خستگی و سستی بدن
2-تقویت قوای جنسی و جسمی
3-جلوگیری از علائم اولیه پیری وسختی رگهاوعروق
4-جلوگیری از بیماری MS وروماتیسم
5-کاهش قند خون و چربی خون
6- این قارچ به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن ”اسید گلورونیک“ نه تنها مانع از سرطانى شدن سلولها میشود بلکه رشد سلولهاى سرطانى را نیز متوقف میسازد.
7- این قارچ عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته هاى قلبى شناخته شده.
8- مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات. که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى میکند.
9- همینطور روى سیستم گردش خون در بدن بسیار تأثیر میگذارد.
10- باعث میگردد که سلولهاى نیمه مرده و کسل و تنبل بدن فعال شده و مثل قبل کار خود را از اول شروع کنند.
موضوع: دانشگاهی- کشاورزی و منابع طبیعی
عمومی-سایر
معصومه استکی. مهدی قنواتی. فخر السادات موسوی
چاپ شده و موجود در فروشگاه
صفحه: 196